Klasblogs

Hier vinden jullie de klasblogs terug

Ons nieuw klasdier Marcelleke

Na de paasvakantie stond er voor de monstertjes van 3B een verrassing te wachten. We kregen er een nieuwe klasgenoot bij: Marcelleke, de hamster.

Aandachtig kijken hoe Marcelleke door de klas loopt in zijn bol....

Elke week zijn er 2 leerlingen verantwoordelijk om Marcel zijn hokje terug proper te maken en zijn eten en drinken te verversen.

 

Lees Meer
2 Hits

Bezoek aan de bib n.a.v. de jeugdboekenmaand

Dit jaar is er geen jeugdboekenweek, maar een jeugdboekenmaand. Het thema dit jaar was M/V/X: je bent wie je bent. In de klas werkten we hier al rond en brachten we ook een bezoekje aan de bibliotheek. Daar voerden we heel wat opdrachten uit rond het thema van de jeugdboekenmaand. Om af te sluiten luisterden we naar een mooi verhaal en kozen we allemaal een boekje uit.

Lees Meer
13 Hits

Pudding maken

De leerlingen werden verdeeld in groepjes van 3 of 4. Ze kregen enkel vooraf het recept even te zien en moesten dan zelf afspreken wie welk materiaal zou meenemen.

Enkele dagen later maakte elk groepje hun eigen pudding door het recept te volgen.

 

 

Lees Meer
10 Hits

Paasmandje

Onze mooie paasmandjes......

Lees Meer
32 Hits

Oversteken bij het zebrapad

In de lessen wero werken we ook rond verkeer. We bekeken de verkeersborden in de  omgeving van de school en zochten de gevaren. We leerden ook hoe we op een goede manier moeten oversteken bij het zebrapad.

Lees Meer
33 Hits