DE  NACHT.....4 oktober 2019, vanaf 17u.30.....Ondertussen staat editie twaalf weldra op de teller. Lopers, kopers, supporters, vrienden van De Horizon,..... Kom opnieuw massaal lopen voor een verlaagde maximumfactuur. De leerlingen zijn al volop bezig met het vullen van de financiële pot en met het zoeken naar lopers. Alvast bedankt voor jouw steun, dit in naam van onze leerlingen!

B71A0113 Custom

Schip Ahoy!

Het Horizonteam lichtte het anker. We varen schooljaar 2019-2020 binnen. Klaar voor heel wat boeiende en leerrijke avonturen.

De eerste foto's hangen aan de schooldeur of je kan ze vinden in de fotogalerij. WELKOM!

19TEAM

191sept 34 191sept 39

We sluiten dit 'briljant' schooljaar af met de foto's van de kleuterafzwaai en de proclamatie van 6L. 

Je vindt alle foto's in de fotogalerij.

We wensen hiermee iedereen ook een heel fijne en deugddoende vakantie toe!

19proclamatie 16

19proclamatie 114

Een hele dag met de hele school van klein tot groot samen sporten. De kleinsten beleefden een zoektocht naar de beste clowns op school. Met heel wat sport-en speelmateriaal konden ze naar hartelust klimmen en klauteren. De lagere school volgde de verschillende programmavoorstellen van de betrokken ministers. Die hoopten op het einde van de dag hun verkiezingen te winnen. Zij trokken doorheen het dorp en beleefden ook heel wat sportieve activiteiten. Een heuse wandeltocht en voor de grootsten een flinke fietszoektocht met wind mee, maar ook met ferme win tegen. Het deerde ons niet. We genoten allemaal van een BRILJANTE, SPORTIEVE dag! Alle foto's vind je in de fotogalerij.

19sportdag 22 19sportdag 49

Met z'n allen hebben we zondag genoten van een fijn en briljant schoolfeest. Glunderende kinderoogjes en stralende grote mensen.

Bedankt om er bij te zijn. Bedankt aan iedereen die een handje hulp bood! Foto's vind je in de fotogalerij.

best off schoolfeest19 3 best off schoolfeest19 17

best off schoolfeest19 6

Op 5 mei 2019 houden wij ons tweejaarlijks SCHOOLFEEST.

We kiezen er voor om "ONZE  BRILJANTE  KANT" te tonen.

Dit jaar niet in onze vertrouwde schoolomgeving. We kiezen er voor om samen feest te vieren in Zaal Zomerloos in Gistel.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.