Het verhaal van de 'gruffallo' was de rode draad doorheen het Instap-en Lentefeest voor onze leerlingen die zedenleer volgen. Alle foto's vind je terug in de fotogalerij.

Onze MOS-werkgroep opende vandaag een projectweek rond "afval" met een ludiek toneeltje. Vrijdag sluiten we terug samen af. Vanaf dan weet iedereen terug alles van recycleren en sorteren :)

Naar jaarlijkse gewoonte was er ook dit jaar terug een Carnavalsfeest. We kozen er dit jaar voor om dit in eigen handen te nemen. De kleuters dansten er op los met hun geliefde disconummers onder leiding van juf Marieke. De leerlingen van de lagere school hadden naast een special edition van "cirque d'olei' het geluk een gastoptreden van Lienitri Vegas, Like Maaike en Anneleen Van Buuren te kunnen mee maken. Voor groot en klein een mooi avontuur. Nadien: genieten van veeeel pannenkoeken.Dank je wel aan iedereen die mee hielp om deze middag te doen slagen! Veel foto's in onze fotogalerij!

Het nieuwe initiatief van onze Ouderraad is uitgedraaid op een overdonderend succes. Een gezellig omgetoverde, overvolle eetzaal was zaterdag de 'place 2 be'! Een drukke, spannende avond waar heel wat mooie prijzen werden weg gegeven. Dank je wel aan alle aanwezigen, maar ook een oprechte dank aan het team Ouderraad voor dit prachtig goed georganiseerde evenement. De Horizon is trots op jullie. Alle foto's vind je in onze fotogalerij. Meer nieuws op onze Facebookpagina en op de Facebookpagina van onze Ouderraad: liken en delen is de boodschap!