Ook bij ons blijft het coronavirus ons leven beheersen. We houden ons aan de gemaakte afspraken van hogerhand en we verzorgen enkel noodopvang.

Bij vragen kunt u steeds de directeur contacteren.

Blijf goed 'gimme' volgen. Daar houden we u zo goed als mogelijk op de hoogte.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

Het Horizonteam

Wat is het verschil tussen de astronomische en de weerkundige lente

Deze week maken we het even stil…..

De papa van Giene Van Liere (6LA) is na een slepende ziekte zachtjes ingeslapen.

Samen met alle leerlingen van het zesde leerjaar stonden we de voorbije periode stil bij dit groot verdriet.

We proberen als groep de kracht te vinden om Giene te steunen.

Wie het rouwschriftje wil ondertekenen kan dit doen in de gang naast de eetzaal. Ook kaartjes kunnen daar in het mandje achtergelaten worden.

Langs deze weg bieden wij Giene en haar familie onze oprechte deelneming en heel veel sterkte in deze moeilijke periode.

Het Horizonteam.

(Mogen we wel vragen om steeds aan te bellen bij het betreden van de school tijdens de schooluren)

papa Giene

Traditiegetrouw mogen onze Horizonners net voor de krokusvakantie genieten van Carnaval. Dit jaar keken we naar de voorstelling "De koning lacht". Een afwisselende show met dans, muziek en vertier. Nadien mochten alle leerlingen opnieuw genieten van overheerlijke pannenkoeken en chocolademelk. Warm gemaakt in organisatie van onze Ouderraad. Bedankt aan iedereen die een handje kwam helpen. Het liep terug mooi op wieltjes en er waren vooral veel blije gezichtjes! Alle foto's vind je in de fotogalerij. Prettige vakantie.

20Carnaval 620Carnaval 30

20Carnaval 6620Carnaval 65

Omdat we opnieuw verwend werden met heel wat moois en heel wat lekkers brachten onze kleuters en onze leerlingen van 1L en 2L een groot dankfeest voor onze jarige Sint.
Met "de mooiste vis van de HoriZEE" werden we ondergedompeld in het boeidende verhaal van de vis met zijn mooie, kleurrijke schubben. Zin om na te genieten? Bekijk dan de vele mooie foto's in de fotogalerij.

19sintfeest 10 19sintfeest 314

Vandaag kwamen Sinterklaas en Rode Piet opnieuw een bezoekje brengen aan alle klassen. We werden weerom verwend met lekkers en leuke dingen om mee te spelen. Morgen danken wij de sint met een groots feest in onze HoriZEE. Alle foto's van vandaag staan in de fotogalerij.

19Bezoek sint 1