Op ontdekking van de wereld samen met Diego da Gama. De sportdag was een fijne afsluiter van de week.... Mooie, toffe en vooral sportieve activiteiten zowel voor de kleuters en de lagere school.Geniet je mee van de foto's op de fotogalerij...

 

Traditioneel zoeken we allemaal paaseitjes net voor de paasvakantie. Ook dit jaar was het niet anders. De paashaas trakteerde ons op al die lekkernijen. Bedankt!

We wensen iedereen een deugddoende paasvakantie en we zien jullie graag terug op dinsdag 18 april 2017.

Het verhaal van de 'gruffallo' was de rode draad doorheen het Instap-en Lentefeest voor onze leerlingen die zedenleer volgen. Alle foto's vind je terug in de fotogalerij.

Onze MOS-werkgroep opende vandaag een projectweek rond "afval" met een ludiek toneeltje. Vrijdag sluiten we terug samen af. Vanaf dan weet iedereen terug alles van recycleren en sorteren :)

Naar jaarlijkse gewoonte was er ook dit jaar terug een Carnavalsfeest. We kozen er dit jaar voor om dit in eigen handen te nemen. De kleuters dansten er op los met hun geliefde disconummers onder leiding van juf Marieke. De leerlingen van de lagere school hadden naast een special edition van "cirque d'olei' het geluk een gastoptreden van Lienitri Vegas, Like Maaike en Anneleen Van Buuren te kunnen mee maken. Voor groot en klein een mooi avontuur. Nadien: genieten van veeeel pannenkoeken.Dank je wel aan iedereen die mee hielp om deze middag te doen slagen! Veel foto's in onze fotogalerij!